Şehit Ülger'in baba ocağı ziyaret edildi

Şehit Ülger

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Kırıkkale Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği 3.sınıf Öğrencilerinin her hafta bir hatıra” adı altında yürüttükleri faaliyet kapsamında Şehit P.Er İbrahim Ülger'in baba ocağını ziyaret edildi.

ANNESİ ANLATTI

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Şehidimizin annesi Zennure Ülger, Şehit kuzusu hakkında üniversite öğrencilerini şöyle bilgilendirdi.“Yavrum İbrahim,15.02.1987 senesinde dünyaya geldi. İlköğretimini Yunus Emre İlköğretim okulunda, Lise eğitimini Yıldırım Beyazıt Lisesinde tamamladı. Okul hayatından sonra babası ile beraber Mobilya atölyesinde çalıştı”

 

ŞAHADET HABERİ GELDİ

“Vatanı bekleme sırası yavrumda idi. Yavrum, Siirt 3. Komando Tugayı 3.Bölük`te vatani görevini yapmakta iken TSK tarafından icra edilen Güneş Operasyonu sürecin de Kuzey Irak sınırları içerisinde terör örgütü ile sağlanan sıcak temas sonucu Vatanın Bölünmez Bütünlüğü uğruna 22.Şubat 2008 tarihinde şahadet mertebesine ulaşmıştı.”dedi.

                   

FOTOĞRAFLARINA SARILIP AĞLADI

Şehit İbrahim Ülger’e ait fotoğraflarını ve hatıralarını Üniversite öğrencileri ile paylaşan Ülger ailesi kendilerini ziyaret eden öğrencilere ve ziyarete vesile olan Dernek başkanı Rıfat Öcal’a teşekkür etti. Ev ziyareti sonrası Şehidimizin ismini taşıyan Şehit İbrahim Ülger Parkı da ziyaret edildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ